SEWATES KERJO – HAPPY ASMARA

0
6

Kuat-kuatne atimu, nompo pacobaning gusti
Kudu tabahne atimu, senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu, ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Abot sanggane sing tak roso iki
Nganti kapan koyo ngene kahanane
Di rewangi kerjo rino kelawan wengi
Ninggalne anak lan bojone
Lungaku iki, amung sewates kerjo

Kuat-kuatne atimu, nompo pacobaning gusti
Kudu tabahne atimu, senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu, ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki, amung sewates kerjo

Kuat-kuatne atimu, nompo pacobaning gusti
Kudu tabahne atimu, senajan abot di lakoni…

SHARE
Previous articleApakah itu Cinta – Ipank
Next articlePengertian Eksponen
Praktisi multimedia yang melayani pembuatan website, motion graphic, editing video, shooting, dan fotografi

LEAVE A REPLY